El dia 26 de Juliol de 10:30 a 12:00 tindrà lloc en la Plaça Parroquial de Vinaròs, una yincana per a fomentar la participació infantil i juvenil i donar a conèixer els projectes de la Creu Roja Joventut en la localitat. Creu Roja Joventut és la secció juvenil de Creu Roja Espanyola, centra els seus objectius d'acció en la infància, adolescència i agents socializadores (família, escola, mitjans de comunicació...).


El dia 26 de Julio tindrà lloc en la Platja Parroquial (enfront de l'Ajuntament) de Vinaros, un yincana, on es pretén per mitjà d'activitats lúdiques, sensibilitzar a la població i donar a conèixer els programes de Creu Vermella Joventut. Així, es faran diferents proves per exemple per a fomentar hàbits de vida saludables, cuidar i respectar el medi ambient, o fomentar el repartiment de tasques domèstiques en la llar tenint en compte la perspectiva de gènere.


A través de la participació es pretén fomentar l'educació en valors i la cooperació. Es portaran a terme 6 proves que coincideixen amb els programes que Creu Roja Joventut realitza a nivell nacional: Intervenció i Inclusió Social, Promoció i Educació per a la Salut, Educació per al Desenvolupament i Cooperació Internacional, Participació, Perspectiva de Gènere i Coeducación i Educació Ambiental i Sostenibilitat.