21 de juliol
16.30 a 18.30 Hores.
Visita guiada al port pesquer i llotja del peix dirigida al públic infantil. Per mesures de sanitat i higiene, màxim 25 persones. Cal inscripció prèvia a la Biblioplatja.
18.00 Hores
A la Biblioplatja. Taller d’Anglès Kids&Us School of English. Organitza: Biblioteca Municipal. Regidoria de Cultura.



18.30 Hores
A la Llibreria Obreda. Lectura de textos. Organitza: Llibreria Obreda / Regidoria de Cultura.
18.45 Hores
A la sala d’exposicions de l’Associació Cultural Amics de Vinaròs exposició de caricatures d’Antonio Carbonell. Organitza: Associació Cultural Amics de Vinaròs.
19.00 Hores.
A la Impremta Costa i Borràs inauguració de l’Exposició de pintures de Jaume Ferrer Organitza: Impremta Costa i Borràs.
19.15 Hores
Inauguració de l’Exposició Art als Aparadors. Obres de la Col·lecció de l’Ajuntament de Vinaròs als aparadors dels comerços del Centre de la Ciutat. Organitza: Regidoria de Cultura.
19.30 Hores
A la Biblioplatja Contacontes Infantil a càrrec de Felip Kervarec. Organitza: Biblioteca Municipal. Regidoria de Cultura.
19.30 Hores
A la Biblioteca Municipal. Inauguració de l’Exposició Pergamins. Organitza: Arxiu Històric Municipal. Regidoria de Cultura.
19.30 Hores
Al Centre Històric Cercavila de la Colla de Dolçaina i Tabalet de la Colla de Nanos i Gegants de Vinaròs.
19.45 Hores
A l’Església Arxiprestal acte de cessió per part de l’Ajuntament de Vinaròs dels llenços de Sant Antoni de Padua i Santa Rosa obra d’Hilarió Claramunt, a l’Església Arxiprestal. Organitza. Fundació Marc Volsanyes. Ajuntament de Vinaròs.
20.00 Hores
Al carrer del Roser (Casa de la Vila). Lectura de textos. Homenatge a Miguel Delibes. Organitza: Club de Lectura de Novel·la Històrica. Regidoria de Cultura.
20.00 Hores.
A la Plaça de Sant Antoni (“Mera”). Assaig Concert de la Banda Juvenil de la Societat Musical “La Alianza”.
20.15 Hores.
Al Cercle Mercantil i Cultural actuació de l’Acadèmia Locura. Organitza: Acadèmia Locura. Regidoria de Cultura. Cercle Mercantil i Cultural.
20.30 Hores
Al Forn Ca Masita. Pa i Poesia, el pa nostre de cada dia. Lectura de textos poètics entorn al pa. Organitza: Forn Ca Masita. Regidoria de Cultura.
20.30 Hores
A la Biblioplatja. Els nostres autors. Lectura de textos literaris d’autors Vinarossencs. Organitza: Biblioteca Municipal. Regidoria de Cultura.
20.45 Hores
A l’església Arxiprestal concert d’Orgue a càrrec de Enric Melià. Organitza: Regidoria de Cultura. Església de Vinaròs.
21.00 Hores
A la Plaça Parroquial Concentració i inici de la sessió de Vinaròs Fotobloguers. Organitza: Regidoria de Cultura.
21.00 Hores
A la Cafeteria Mandràgora Concert de Comal COOL. Organitza: Cafeteria Mandràgora. Regidoria de Cultura.
21.00 Hores
A l’Hospital Veterinari Vinaròs (Carrer de Sant Francesc). Inauguració de l’Exposició Fauna. Gravats del S. XIX. Organitza: Hospital Veterinari Vinaròs. Regidoria de Cultura.
21.15 Hores
Al Nesum Norma Tast de Vins i Caves amb degustació de Buffet Lliure. Venda de tiquets al restaurant i a l’Oficina de Turisme. Preu del tiquet: 3 € .
21.30 Hores
A la Capella de Santa Victòria Concert a càrrec de l’Orquestra de Corda de la Societat Musical La Alianza. Organitza: Societat Musical “La Alianza”. Regidoria de Cultura.
21.45 Hores
A la Sala d’Actes de la Biblioteca. Presentació de la Revista Fonoll de l’Associació Cultural Amics de Vinaròs. Número commemoratiu del 200 Aniversari de l’Entrada dels francesos a la ciutat de Vinaròs. Organitza: Associació Cultural Amics de Vinaròs. Regidoria de Cultura.
22.00 Hores
A la Platja del Fortí. Cercavila de la Colla de Txancuts Rodenes. Organitza. Regidoria de Cultura.
22.00 Hores
A la Biblioplatja. Taller per a Adults i Xiquets d’Astronomia a càrrec de Cosmofísica. Organitza: Biblioteca Municipal. Regidoria de Cultura.
22.00 Hores
A la Casa de Membrillera, segona jornada de Projeccions del Cicle de Curtmetratges Agustí Comes. Organitza: Fundació Caixa Vinaròs.
22.00 Hores
A l’Auditori Municipal representació de l’obra de teatre GLUPS!! A càrrec de l’Aula de Teatre de Vinaròs. Organitza: Regidoria de Cultura.
22.15 Hores
Al Restaurant “Rafel Lo Cristalero” Sopar Francés (II Centenari de l’Entrada dels Francesos a Vinaròs). Preu del cobert: 40,00 €. Venda de tiquets al Restaurant Rafel Lo Cristalero i a l’Oficina de Turisme.
22.30 Hores
A la carpa de l’Avinguda de l’Atlàntic. Cinema sota les Estrelles amb la projecció de Tiana y el sapo (tots els públics). Organitza: Regidoria de Turisme.
23.00 Hores
A la Biblioplatja Contacontes per a Adults a càrrec de Felip Kervarec. Organitza: Regidoria de Cultura.
23.15 Hores
Al Restaurant Nesum Norma Monòleg Dramatitzat a càrrec de l’actor Rafa Sánchez. Organitza: Regidoria de Cultura. Nesum Norma.
23.30 Hores
Al Pub Quijote Monòleg a càrrec de “Olla Xunta”. Organitza: Pub Quijote. Regidoria de Cultura.
23.30 Hores
A l’Art Lounge (Antic Pòsit de Pescadors). Concert a càrrec de Saxafilics. Organitza: Regidoria de Cultura. Art Lounge.
24.00 Hores
Al Pub Oscar’s sessió de DJ, Fanatic Group. Summer Tour (Joan Blanchadell / Isaac FX). Organitza: Pub Oscar’s. Regidoria de Cultura.
4.30 Hores
A la plaça del Santuari de la Mare de Déu de la Misericòrdia. Esmorzar i sessió Chill Out a càrrec de DJ Barberà,