A l'atenció dels seguidors de +Vinaròs:

Companys i companyes, avui us mereixeu veritablement aquest substantiu perquè ens heu demostrat que sou molt més que seguidors; ens heu donat donat tot el suport del món i probablement ens quedem curts.

Però, tanmateix, tenim que comentar-vos una coseta que se'ns havia oblidat dir... INNOCENT! INNOCENT! x)

Efectivament, com ara mateix us haureu adonat (i pot ser abans, amb les vostres famílies o amics), ahir va ser 28 de Desembre i, en aquest país, es celebrava una costum molt particular que consisteix en gastar bromes a tort i a dret.

Tanmateix, aquesta petita broma ens ha servit per adonar-nos d'un fet important. Molta més gent de la que pensàvem creu en aquest projecte. Ens han arribat mostres de recolzament de moltes bandes diferents i fins i tot, ens han ofert suport legal en cas de que el necessitéssim. Tot això, ens ompli d'un orgull difícil d'expressar amb paraules.

Per això, a totes aquelles persones que de veritat s'han preocupat per la situació futura de +Vinaròs, a aquells que s'han afegit al grup de suport al Facebook i a aquells que han sentit neguit per la nostra situació, els diem GRÀCIES.

I PERDÓ. Perdó perquè (com sol passar en aquests casos) algú s'haurà pogut sentir ofès al descobrir aquesta innocentada que vam cavil·lar durant la tarda d'ahir. Hem dissimulat tot el que hem pogut davant aquells que ens han comentat el tema i alguns, fins i tot, han estat a punt de descobrir-nos.

Esperem que no us prengueu aquesta petita broma seriosament i que ara que ho sabeu ho recordeu tot amb una rialla; al cap i a la fi, l'humor també forma part de la nostra cultura i +Vinaròs seguirà informant-vos d'ella.

Atentament:
Alex Albella, Marc Albella, i David Boti
Equip de +Vinaròs