DIUMENGE, 2 D’OCTUBRE a partir de les 11.00 i fins les 13.30 hores, Nanos al Carrer. Durant el matí es duran a terme tallers de caretes, taller de caps de nanos i es podran provar els nanos de la
Colla de Nanos i Gegants de Vinaròs. Durant tot el dia es farà un grafitti dels gegants de Vinaròs a càrrec de Chile i els més menuts podran posar la cara per tal de fer-se una foto.

Lloc: Pèrgola del Passeig Marítim.
Organitza: Ajuntament de Vinaròs.

A les 12.00 hores, concert de la banda filharmònica de la Societat Musical L’Aliança.

Lloc: Auditori Municipal.

A partir de les 17.00 i fins les 19:00 hores, Nanos al Carrer. Durant la vesprada es duran a terme tallers de caretes, taller de caps de nanos, taller de jocs tradicionals i es podran provar els gegants de la Colla de Nanos i Gegants de Vinaròs. Durant el dia s’ensenyarà la dansa per tal de poder realitzar una dansà conjunta al final de la cercavila.

Lloc: Pèrgola del passeig marítim.

A les 19.00 hores, Globotà a la pèrgola del passeig marítim a càrrec de la Colla de Nanos i Gegants on amb moltes bufes asimilarem a una mascletà però amb globus que s’aniran petant.

A les 19:30 hores, Cercavila pel Passeig Marítim de Vinaròs amb la Colla de Nanos i Gegants de Vinaròs i amb la participació de tots els xiquets i xiquetes que acabaran dansant la “Dansa dels Nanos i Gegants de Vinaròs”. La cercavila finalitzarà a la plaça de l’Ajuntament.

A les 20.00 hores, teatre de carrer a càrrec de XARXA TEATRE amb l’obra “El Dolçainer de Tales”, a la plaça de l’Ajuntament.