AddThis Social Bookmark Button
La novel·la La vall del Miracle (XVII Premi de Narrativa de la Ribera d'Ebre), d'Armando Vericat, es presenta demà 14 de gener, a les 19:30 de la vesprada, a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal de Vinaròs. La presentació anirà a càrrec de la regidora de Cultura, Mª Dolores Miralles Mir i del propi autor.

Sinopsi. Embolicat en assumptes de faldilles, mossèn Pere Combes, rector de la vila de Bot, resulta mortalment ferit. Decideix viatjar fins al santuari de la Font de la Salut, a Traiguera, per demanar el favor de la Verge. Allí sana miraculosament i troba la pau d’esperit, però els errors del passat retornen per turmentar-lo. Un amor mai oblidat, un assassinat per resoldre, un inquietant home llop amenacen de pertorbar la pacífica vida de la comunitat religiosa. La vall del Miracle és un thriller històric ambientat al Maestrat al segle XVI, en unes terres dominades per l’orde de Montesa, hereva de templers i hospitalers.

Armando Vericat
. Fou guanyador del Premi de Narrativa el Gos i la Tortuga (1988), amb el relat 'Taure de cap a peus'. Ha publicat nombrosos articles a la revista Traiguera, editada pel Centre Cultural Traiguerí, del qual n’és membre. També és autor de mitja dotzena de lletres de cançons del grup Pobal, recollides al disc Senzillo (2006). Amb La vall del Miracle, ha obtingut el XXVII Premi de Narrativa Ribera d’Ebre. És la seua primera novel·la, encara que assegura tenir-ne un parell més al calaix, pendents de publicació.