Dimarts 11 de gener a les 20 hores, presentació del segon volum fotogràfic de Joaquín Simó 'Vinaròs i la mar'. Seu de la Fundació Caixa Rural (Carrer Socors, 64).

Dimecres 12 de gener a les 20 hores, xerrada-col·loqui: 'Oli i oliveres mil·lenàries del territori del Sénia' a càrrec de Jaume Antich, director del projecte Associació i territòri del Sénia. Seu de la Fundació Caixa Rural (Carrer Socors, 64).

Dijous 13 de gener a les 18.00 hores, signatura de les donacions del Miquel Ferrà i de la Rosa Molinos (vídua de Moles). Seu de la Fundació Caixa Rural (Carrer Socors, 64).

Divendres 14 de gener a les 18.00 hores, lliurament de premis del XXI Concurs de redacció de Sant Antoni a la Sala d’actes de Fundació de la Plaça Cardenal Tarancón. A les 20 hores: Inauguració del mercat de Sant Antoni a càrrec del President de Fundació, Sr. Manuel Molinos, a la Plaça de les Corts Valencianes.

Dissabte 15 de gener, mercat de Sant Antoni a la Plaça de les Corts Valencianes.

Diumenge 16 de gener a les 12 hores, inauguració de l’exposició: 'Poemes de Sebastià Miralles i gravats de Miquel Àngel Rios', a la Seu de la Fundació Caixa Rural (Carrer Socors, 64). A les 20 hores, a la Plaça de Les Corts Valencianes, actuació de Les Camaraes de Vinaròs. A continuació encesa de la foguera de Sant Antoni i repartiment de coquetes i mistela. Durant tot el dia, continuació del Mercat de Sant Antoni a la Plaça de les Corts Valencianes.

Dilluns 17 de gener: (activitats a l’Ermita) 
9.00 hores : Barreja matinera.
9.30 hores : Recepció de les grupes.
Des de les 9.30 fins a les 12.00 hores: Repartiment de l’esmorzar/dinar.
11.00 hores: Missa en honor de Sant Antoni.
12.00 hores: Processó i benedicció dels animals, i posterior repartiment de les coquetes.
13.00 hores: Plantada de carrasques.
14.00 hores: A la plaça de l’ermita, actuació musical 16.00 hores. Cremaeta de comiat i baixada de les grupes a Vinaròs.

De l’11 de gener al 14 de gener de 9.30 hores a 13.30 hores i de 17 hores a 20 hores, repartiment dels tiquets de St. Antoni a l’espai d’art de Fundació Caixa Vinaròs de la Plaça Cardenal Tarancón. 
Socis: 1€. Acompanyant: 2 €. 

*Tots els actes estan organitzats per la Fundació Caixa Rural-Caixa Vinaròs, els Majorals de Sant Antoni i l'Ajuntament de Vinaròs.